Vallmaskiner – läs mer om vårt utbud med balpressar, inplastare och balrivare.

McHale är en internationell tillverkare av specialiserade lantbruksmaskiner som exempelvis vallmaskiner. McHale tillverkar ett utbud av balpressar som bland annat rundbalspressar med både fix- och flexkammare, inplastare för rund- och fyrkantsbalar, Fusion kombipress och har även ett utbud av utrustning för rundbalshantering, baldelning och blockuttagare för ensilage och majs.

Produkter från Kverneland

Kverneland Group är ett ledande internationellt företag som utvecklar, producerar och distribuerar jordbruksmaskiner och tjänster. Med starkt fokus på utveckling och förändring ger oss möjlighet att erbjuda ett attraktivt, unikt och brett produktsortiment med hög kvalitet. Kverneland Group erbjuder ett omfattande paket av effektiva system och lösningar för det professionella jordbrukssamhället. Våra produktområden omfattar jordbearbetning, vall, gödning, foder, spridare och sprutor.

Kverneland Group grundades 1879 och listades på börsen i Oslo 1983. Kverneland Groups fabriker finns i Norge, Danmark, Tyskland, Frankrike, Holland, Italien och Ryssland. Gruppen har egna säljkontor i 19 länder och exporterar till ytterligare 60 länder. Vid slutet av 2009 hade Kverneland 1858 anställda, av vilka 71% arbetade utanför Norge.

Produkter från Nordfarm

Nordfarm har sedan starten 1982 varit en av de ledande importörerna av lantbruksmaskiner från Europa. Våra leverantörer delar vårt intresse för innovation och utveckling, för dagens lantbrukare och kommande generation.

Vi säljer stålt deras produkter ni ser nedan!

Produkter från Trejon

Trejon utvecklar, tillverkar och erbjuder produkter till lantbruk, skogsbruk, park- och entreprenadverksamhet. Genom att kombinera ett brett produktprogram med stor yrkesskicklighet och hög servicenivå ger vi dig den bästa helhetslösningen som skapar en hållbar och kostnadseffektiv framtid.

Kontakta oss för mer information!

Vi finns alltid till hjälp och svarar på dina frågor. Kontakta gärna någon av våra säljare nedan.

Uddevalla

Håkan Petersson

Säljare Lantbruk

0522 999 67

0703 48 46 67

hakan.petersson@andresenmaskin.se

Thomas Carlsson

Säljare Lantbruk

0522 999 56

0703 48 47 57

thomas.carlsson@andresenmaskin.se

Göteborg

Lennart Eriksson

Säljare Lantbruk & Entreprenad

0703 48 47 27

lennart.eriksson@andresenmaskin.se