Vi erbjuder ett stort utbud av Skogsvagnar.

MOWI har i över 30 år sysslat med tillverkning av kranar och kranskomponenter. Kring 1980 startade samarbetet mellan Wiking Gunnarsson, Motrac AB och Wikhede Mekaniska, i Bäckefors Dalsland. Wiking Gunnarsson hade utvecklat en patenterad teknik för parallellkranar och Wikhede Mekaniska tillverkade. Idag heter det företaget FTG Cranes AB men hela Mowikänslan finns naturligtvis kvar.

Multiforest skogsvagnar förvandlar alla traktorer till kraftfulla skogsekipage. Det breda modellutbudet täcker behovet för stora traktorer i det professionella skogsbruket såväl som för den mindre skogsägaren med gårdstraktor.
Vid produktutveckling och tillverkning av Trejon Multiforest ställs hårda kvalitetskrav. Varje ingående komponent genomgår ett kvalitetssäkringsprogram samt praktisk funktions- och säkerhetsprövning.
Samtliga skogsvagnar och kranar inom Trejon Multiforest tillverkas i en toppmodern fabriksanläggning, med en noggrant övervakad tillverkningsprocess.

Palms har tillverkat skogsutrustning sedan 1995. Idag har man en av Europas mordenaste fabriker som tillverkar skogsekipage för traktorer och man tillverkar över 1500 skogskranar per år.
kvalitet, tillförlitlighet och stabilitet är några av ledorden

Vedklyvar

Hakki Pilke vedarprocessorer tillverkas huvudsakligen av finska komponenter av hög kvalitet på deras fabrik i Haapajärvi, Finland med över 30 års erfarenhet. Deras breda sortiment av vedbearbetningsmaskiner erbjuder modeller för industriell användning, professionell träbearbetning och för halvfabrikat och hemanvändning.

Japa VEDMASKINER ÄR KÄNDA RUNTOM I VÄRLDEN FÖR SIN SÄKERHET, KVALITET OCH FUNKTIONSSÄKERHETI JAPA VEDMASKINERNA KOMBINERAS DET UTMÄRKTA FÖRHÅLLANDE MELLAN PRIS OCH KVALITET SAMT EFFEKTIVITET SOM VÅRA MASKINER ÄR KÄNDA FÖR VÄRLDEN OM. JAPA ÄR EN AV SKANDINAVIENS LEDANDE TILLVERKARE AV VEDMASKINER FÖR SKOGSBRANSCHEN.

Kontakta oss för mer information!

Vi finns alltid till hjälp och svarar på dina frågor. Kontakta gärna någon av våra säljare nedan.

Håkan Petersson

Säljare Lantbruk

052299967

0703484667

hakan.petersson@andresenmaskin.se

Robert Robertsson

Säljare Lantbruk

052299955

0703484726

robert.robertsson@andresenmaskin.se

Thomas Carlsson

Säljare Lantbruk

052299956

0703484757

thomas.carlsson@andresenmaskin.se