INNOVATIVA AVANT-KOMPAKTLASTARE ÄR KÄNDA ÖVER HELA VÄRLDEN

Avant Tecno är välkända för sina kompaktlastare och har tillverkat över 45 000 kompaktlastare sedan 1991 i sin fabrik i Ylöjärvi nära Tammerfors, Finland. Avant har försäljningsbolag i Tyskland, Storbritannien och USA samt importörer i över 55 länder runt om i världen. Innovativ produktutveckling och unik design är Avants kärnkunnande.

Avants över 190 olika redskap gör det möjligt att använda Avant-lastare mycket mångsidigt i olika arbeten.

Avant-lastare och -redskap utvecklas aktivt baserad på kundrespons. Kundorientering är viktig för oss och hjälper oss att vara framgångsrika i tuff konkurrens.

Alla kompaktlastare tillverkas i vår moderna och automatiserade produktionsanläggning i Ylöjärvi, Finland. Kvalitetskontroll är noggrann under hela produktionsprocessen och alla lastare testas försiktigt före leverans.

Du kan stöta på Avant-lastare var som helst i världen. Vi exporterar till varje kontinent i världen och Avant-lastare användas både i Australiens värme och i Sibiriens frost.

Finns i de flesta storlekar med lyftkraft från 350 kg och en lyfthöjd på 1,5 m till en lyftkraft på 1900 kg och en lyfthöjd på 3,5 meter. Avant var även först med att utveckla en elektrisk kompaktlastare med Litiumbatterier som gör att du får effektiva timmar både vid jobb och Laddning.

Våra Avantsäljare

Göteborg