CASE ENTREPRENADMASKINER

Case är ett amerikanskt företag och grundades 1842 i Recine Wisconsin av Jerome l Case och kom att bli ett av världens ledande varumärken av entreprenad och jordbruksmaskiner. Ett samarbete med Sumitomo gjorde att CASE kunde bevisa att de är en av de stora på grävmaskiner i världen.

CASE finns i över 150 länder världen över där de säljer och har service och support. De kan erbjuda ett stort produktsortiment bestående utav Bandgrävare, Hjulgrävare, Hjullastare, Minigrävare, Skid steer , Doozers , dumprar, teleskoplastare, grävlastare och specialmaskiner.

För mer information om CASE entreprenadmaskiner, se de olika produktkategorierna nedan.

Besök Case Construction Equipment internationella sida här!

DOOSAN ENTREPRENADMASKINER

Doosan som år 2007 bytte namn från Daewoo växer för fullt i Europa och hela världen. De har som mål att bli en av de tre ledande entreprenadmaskinstillverkarna i världen. Doosan kännetecknas av hög kvalitet och driftsäkerthet. På senare år har även Moxy dumprar och Bobcat´s breda produktsortiment blivit den del av Doosan Infracore. Doosan började sin utveckling och resa redan 1937 under namnet  Chosun Machine Works.

Doosan entreprenadmaskiner erbjuder dig som kund ett komplett sortiment av Bandgrävare, Hjulgrävare, Hjullastare, Minigrävare och Specialmaskiner.

Länk till hela sortimentet finner du här under Doosaneuqipment.com

Avant kompaktlastare

Sedan 1991 har Avant Tecno tillverkat mer än 40 000 lastare på deras fabrik i Ylöjärvi, Finland. Bolaget har försäljningskontor i Tyskland, Storbritannien och USA, och import partners i mer än 40 länder.

De gör även Leguan liftar som byggs på kompaktlastar chassi

Innovativ produktutveckling och unik design är Avant s kärnkompetens.

Mer än 100 olika typer av redskap gör Avant en mycket multifunktionell lastare

Avant lastare och redskap utvecklas aktivt baserat på feedback från kunderna. Kundorientering är viktigt för oss och hjälper oss att lyckas i hård konkurrens.

Alla lastare tillverkas i deras moderna och mycket automatiserad produktionsanläggning i Ylöjärvi, Finland. Kvalitetskontroll är korrekt längs tillverkningsprocessen och alla lastare testas noggrant före leverans.

Avants hemsida

Våra Entreprenadsäljare

Benjamin Andrésen

Säljare Entreprenad

+46 703-484727

benjamin.andresen@andresenmaskin.se

Göran Andrésen

Säljare Entreprenad & Lantbruk

0703484724

goran.andresen@andresenmaskin.se