Airman logo

Entreprenadmaskin Airman Minigrävare

Vår stora nyhet 2020 är att vi nu är Återförsäljare för Airman Minigrävare.

Från 1-6 ton kommer levereras från våra respektive kontor.  Med fin motor och hydraulik från b.l.a. Yanmar gör maskinen till följsam och harmonisk maskin.

Hyttkomforten är också av högsta kvalitet.

Klicka vidare här för att se vårt modellprogram

Avant logo

Entreprenadmaskin Avant kompaktlastare

Sedan 1991 har Avant Tecno tillverkat mer än 40 000 lastare på deras fabrik i Ylöjärvi, Finland. Bolaget har försäljningskontor i Tyskland, Storbritannien och USA, och importpartners i mer än 40 länder. De gör även Leguan liftar som byggs på deras kompaktlastarchassi.

Innovativ produktutveckling och unik design är Avants kärnkompetens. Med mer än 100 olika typer av redskap är Avants kompaktlastare mycket multifunktionella kompaktlastare.

Avant lastare och redskap utvecklas aktivt baserat på feedback från kunderna. Kundorientering är viktigt för Avant och hjälper dem att lyckas i hård konkurrens.

Alla lastare tillverkas i deras moderna och mycket automatiserad produktionsanläggning i Ylöjärvi, Finland. Kvalitetskontrollen är konstant genom hela tillverkningsprocessen och alla lastare testas noggrant före leverans.

 

Klicka för modellprogram

Avant 750
Palmse Trailer logo

Släpvagnar för entreprenadmaskiner från Palmse

Palmse Trailer släpvagnar är den största produktgruppen i tillverkningen. I modellsortimentet finns alla typer av vagnar. Styrkan med Palmse vagnarna är deras mångsidighet. De kan användas inom både lantbruks och entreprenad för transport av jord, gödsel, spannmål mm. Dumprarna kan utrustas med Palms skogskran för ytterligare möjligheter.

En nyhet i Palmse Trailers modellurval är traktorsläp för transport av tung utrustning.  – bakramperna är hydrauliska och samtliga axlar har ”snabba” däck och nav som möjliggör upp till 60 km/h körhastighet. På båda släpen är plattformhöjden under 1 meter över markytan och eftersom de flesta skogsmaskiner och grävmaskiner inte är högre än 3 meter kan släpen trafikeras på allmänna vägar utan ytterligare begränsningar

Palmse Trailer tillverkar två storlekar av plattformsvagn, 6,5 m och 8 m långa. Plattformarna är gjorda av korrugerad plåt för att minska halkrisken. Tack vare att de inte har några höga kanter kan exempelvis pallar lossas enkelt. Strukturen av axlarna tillåter 500 mm breda hjul att monteras på vagnarna för bästa möjliga framkomlighet på åkrarna.

Växlarvagnarna har en hydraulisk låsanordning på bakaxeln som fixerar axeln så att på- och avlastning blir mer stabil. – Till växlarvagnarna har även utvecklats en fästkrok med variabel vinkel som gör lastning av container mycket smidigare och med minsta tippvinkel. Det förhindrar last att ramla av under lastning. För att använda flak med hydraulisk baklucka är det möjligt att beställa ett hydrauliskt utdrag till växlarvagnens dragkrok.

KLICKA HÄR FÖR MER INFO OM VÅRA ENTREPRENAD TRAILERS

Trailer från Palmse Trailer

Våra Entreprenadsäljare