Rätta felaktiga personuppgifter

I enlighet med Allmänna dataskyddsförordningen, även kallad GDPR, så har du rätt att få dina personuppgifter rättade i det fall de skulle vara felaktiga. Berätta för oss vilka uppgifter ni vill få rättade via formuläret nedan så skapas ett ärende.

Obs! Ni kommer först att få e-post skickat till er om att bekräfta er begäran.

Beskriv vad som ska rättas.

Rätten att bli glömd

Du har i vissa fall rätt att få dina personuppgifter raderade eller anonymiserade i de fall radering inte är möjlig, det kallas ”rätten att bli glömd”. I de fall vi inte kan radera era personuppgifter så kommer vi att anonymisera dessa på ett sådant sätt så att bara du/ni kan återaktivera dessa med ett lösenord som skickas till er via e-post. Observera att vi inte har tillgång detta lösenord och kan på så sätt inte ta del av era personuppgifter, förlorar du lösenordet så är dina personuppgifter förlorade för alltid. Använd knappen nedan för att begära att radera eller anonymisera era personuppgifter.

Obs! Ni kommer först att få e-post skickat till er om att bekräfta er begäran.

Rätten att invända

Som företag eller organisation får vi inte använda personuppgifter i marknadssyfte om ni inte vill det längre. Vi är då skyldiga att avbryta behandlingen av er data för det sysftet så snart vi fått en begäran. Använd formuläret nedan för att meddela oss om era önskemål så skapas ett ärende.

Obs! Ni kommer först att få e-post skickat till er om att bekräfta er begäran.

Beskriv vad ni invänder emot.

Ta del av lagrade personuppgifter

I enlighet med Allmänna dataskyddsförordningen, även kallad GDPR, så har ni rätt att få se de personuppgifter vi har lagrade om er. Vänligen använd knappen nedan för att få e-post skickat till er med vidare instruktioner på hur du ska göra för att komma åt dessa.