Service och Reparation

Vi är en auktoriserad maskinhandlare som erbjuder service på några av världens mest ansedda lantbruk och Entreprenadmärken. Märken som bland annat Massey Ferguson, Case och Doosan.
Vi har tre stycken fullserviceanläggningar med reservdelsförsäljning i Uddevalla, Göteborg och Brålanda. Vi har även flera mobila enheter som levererar kompetent service och reservdelar inom rimlig tid till rätt pris.

Genom att ge din maskin originalservice och reservdelar genom Andrésen Maskin AB´s serviceverkstäder säkerställer du att maskinen har rätt delar och att den är och förblir rätt konfigurerad.

Ditt val av servicepartner är viktigt- Välj därför Andrésen Maskin AB som din servicepartner.

Adam Kristiansson

Verkstadschef

+46 522 99952

adam.kristiansson@andresenmaskin.se

Henrik Johansson

Verkmästare

052299952

verkstad1@andresenmaskin.se

Richard Petersson

Verkmästare / Mekaniker Brålanda

0521 57 57 31

richard.petersson@andresenmaskin.se

Reservdelar till lantbruk, skog och entreprenadmaskiner

Våra reservdelsbutiker är fyllda med produkter i original. Vi har mycket på lager för omgående leverans. Finns det inte hemma beställer vi hem det snabbt. Välkomna!

Dagens maskiner ställer stora krav på reservdelar för att fungera så felfritt som möjligt. Andrésen Maskin AB använder originalreservdelar som garanterar att precision, funktionalitet, prestanda på delen levereras med så liten miljöpåverkan som möjligt, det till minsta möjliga pris.

Vår reservdelspersonal arbetar hela tiden med att förfina vår logistik, så att du som kund kan få så snabba reservdelsleveranser som möjligt, var helst i västra Sverige du befinner dig. Det här innebär för dig som kund att du får så korta driftstopp som möjligt, och att din maskin snabbt kommer i produktion igen.

Andrésen Maskin AB har butiker i Uddevalla, Göteborg och Brålanda. Vi tillhandahåller reservdelar för de märken som vi representerar. Vi har ett brett sortiment av tillbehör. Vi har även oljor, hydraulslangar med mera.

Personalen hos oss som arbetar med reservdelar har lång erfarenhet och stort kunnande. De utbildas fortlöpande för att de ska kunna ge dig som kund den service och kompetens du förväntar dig.

Andreas Andersson

Reservdelar/Eftermarknad

052299963

andreas.andersson@andresenmaskin.se

Bengt Karlsson

Reservdelar

052299953

bengt.karlsson@andresenmaskin.se

Mikael Hjert-Herlogsson

Reservdelar / Garantiåtgärder

+46 522 999 68

mikael.hjert-herlogsson@andresenmaskin.se