Grävmaskiner och hjullastare från Hidromek i hög kvalitet – producerade i hypermoderna fabriker

Hidromek är Turkiets ledande tillverkare av bland annat grävmaskiner och hjullastare och har sedan starten 1978 vunnit en rad internationella priser för sin höga kvalitet och design. I dag ligger de i spetsen av utvecklingen, både vad gäller produkter och tillverkningsprocesserna i sina hypermoderna fabriker. Maskiner från Hidromek är kända världen över för sin höga kvalitet, styrka, effektivitet och ergonomi. De är byggda med de bästa komponenterna på marknaden, bland annat motorer från Mercedes-Benz och Isuzu, pumpar från Kawasaki och slitstarkt Hardox-stål.
Kvalitetsvarumärket växer stadigt internationellt och nya produktionsenheter planeras för att leva upp till den ökande efterfrågan. Med en maskin från Hidromek får du en stark,
långsiktig och pålitlig partner för de tuffaste uppdragen.

 

Hög närvaro i Sverige

Andrésen är stolta representanter för Hidromek i Västsverige. Det turkiska företaget är en fantastisk samarbetspartner som är lyhörd för våra och våra kunders behov. Hela den nya serien är till exempel framtagen och utvecklad för svenska förhållanden och nya modeller utvecklas ständigt. Utrustning utförs på vår anläggning i Uddevalla. Service och reparationer görs av Vikens maskin i Bohuslän och Göstas Truck i Göteborg och Halland.

I Skaraborgs län sköts det av Kraftuttaget. Tillsammans med MachPro i Sundsvall, som har sålt Hidromek i flera år, och Hjerpes maskin i Norrköping kan vi sälja, leverera och serva maskiner över hela Sverige.

 

Prisade produkter

Hidromeks maskiner har vunnit de internationella utmärkelserna: Design America, IF Design Germany, German Design Award, Red Dot Design och Automotive Brand Contest.

Bilder från fältet.
NY montering HMK 300

Grävare i grustag

Våra Entreprenadsäljare!

Lennart Eriksson

Säljare Lantbruk & Entreprenad

+46 703 48 47 27

lennart.eriksson@andresenmaskin.se

Göran Andrésen

Säljare Entreprenad & Lantbruk

+46 703 48 47 24

goran.andresen@andresenmaskin.se