VÅR KUNSKAP - DIN FRAMGÅNG! - Välj Andrésen Maskin AB som samarbetspartner

Vi har funnits som en av de stora aktörerna i vår bransch sedan 1986. Vi är fullskaliga och kan ge service med försäljning, verkstad och reservdelar med allt inom lantbruk och väldigt mycket inom entreprenad. Vi har en samlad yrkeserfarenhet om 295 år på firman idag! Bara verkstaden i Uddevalla har 158 års yrkeserfarenhet! Vi finns representerade i Göteborg Uddevalla samt Brålanda så vi finns nära dig i vår region västra Sverige.
Du som fackman vet värdet att handla hos en annan kunnig fackman så välkommen! Vi kan våra produkter!

Andrésen Maskin AB känner sig priviligerade att få arbeta med människor som vårdar naturen, producerar mat eller på annat sätt ger service åt människor.

Vi har sedan starten 1986 hela tiden strävat efter att vara en maskinfirma som erbjuder kvalitativa maskinprodukter och professionell service. Idag är vi etablerade på 4 orter i västra Sverige, Uddevalla, Brålanda, Säffle och Göteborg. Vårt breda sortimentet av lantbruks, skogs, jordbruks- och entreprenadmaskiner gör att vi har produkter för de flesta behov i branschen.

Vår strävan är i första hand: God service och personliga relationer med dig som kund.

Om du ännu inte besökt oss så hjärtligt välkomna!

VÅR KUNSKAP – DIN FRAMGÅNG!

Våra varumärken (Klicka på varumärket nedan för mer detaljinformation)

Massey Ferguson, Kverneland, Avant, Hidromek, Airman, Sampo, Polaris, Tume, Mowi, McHale, Elho, Bednar, Roberine, Bigab, Jeantil, Perfect, Fella, Tappio, Agronic, Sami, Japa, Palmse Trailer, Jyfa, Hardi, Fjärås of Sweden, Bala Agri, Järnhästen, Ruskjaer, Weckman, Airrex, TP (Linddana)